iHerb alennuskoodi 10$

iHerb alennuskoodi 10$

iHerb alennuskoodi antaa jopa 10 dollarin alennuksen ekasta iHerb tilauksestasi jos tilauksen kokonaissumma ylittää 40 dollaria. Jos tilauksesi on edullisempi kuin alle 40 dollaria on alennus aina vähintään 5 dollaria.

Päivitetty 15.10.2012:

Jos tilauksesi ylittää 40$ niin saat tuohon myös tästä lähtien ilmaisen toimituksen International Airmaililla!

Päivitetty 26.1.2013:

Tuo ilmaiset toimituskulut yli 40 dollarin tilauksiin -tarjous loppui vuoden alussa, eli nyt kulut ovat normaalit 4 dollaria yli 40 dollarin tilauksista ja sen alle olevista 6 dollaria.

Ensimmäisen iHerb tilauksesi kohdalla saat tuon 10 dollarin tai 5 dollarin alennuksen alennuskoodilla GIQ677. Alla olevassa kuvassa on vielä tarkemmin esitetty kohta, johon tuo iHerb alennuskoodi tulee antaa.

Meidän sivuilta lähtevissä linkeissä tosin on jo kaikissa valmiiksi sisällytetty tuo koodi, joten sinun ei tarvitse sitä enää itse siihen lisätä. Tarkista kuitenkin aina, että tuossa kohdassa tuo alennuskoodi  GIQ677 on.

Tästä linkistä pääset suoraan hyödyntämään tuon iHerb alennuskoodi 10$ tarjouksen. Ja hinnathan iHerbillä on jo muutenkin niin edulliset, että siinä kalpenee Suomen apteekit, luontaistuoteita sekä lisäravinteita myyvät kaupat aivan kuusi nolla. Itse tulen tuskin ostan Suomesta enää mitään minkä voin saada iHerbistä huomattavasti edullisemmin.

 

 

iHerb alennuskoodi 10$

iHerb alennuskoodi 10$ – Laita se tähän

Hanki oma iHerb alennuskoodi

Kun käytät alennuskoodia, minä saan sitä kautta pienen hyvityksen tekemästäsi tilauksesta. Näin tuet myös tämän sivun kehitystä ja ylläpitoa samalla. Kun teet ensimmäisen oman iherb tilauksen ja käytät alennuskoodia saat oma iHerb alennuskoodin, jota voit itse jakaa ihmisille ja saat sitä kautta taas itse pienen korvauksen sekä samalla saat levittää tietoa iHerbin parhaista tuotteista. Katso lisätietoja täältä kuinka tienata rahaa? -iHerb rewards

 

Miksi iHerb käyttää alennuskuponkeja

iHerbin toiminta perustuu hyvin laajalle levinneeseen puskaradioon. Näin iHerbistä on tullut maailmanlaajuinen johtaja lisäravinteiden ja luontaistuotteiden myyjänä. Ja kun markkinointi kustannukset tulevat vain alennuskoodeista ja niidenkin kohdalla vain syntyneistä kaupoista niin tällöin tässä voittaa jokainen iHerbin asiakas.

Kertauksena vielä kuinka iHerb alennuskoodi toimii:

  •  Tehdessäsi iHerbistä ensimmäisen tilauksen joka on alle 40 dollaria saat koodilla  GIQ677 tilauksen yhteydessä 5$ alennuksen tilauksen kokonaissummasta
  •   Tehdessäsi ensimmäisen tilauksen joka on yli 40 dollaria saat koodilla  GIQ677 tilauksen yhteydessä 10$ alennuksen tilauksen kokonaissummasta
  • Tilauksen jälkeen saat itsellesi oman iHerb alennuskoodin, jota voit jakaa eteenpäin ja saada myös itse pientä korvausta. Näin puskaradio toimii ja kaikki voittavat.

Hyödynnä nyt sinun iHerb alennuskoodi 10$!

Varoituksena on pakko sanoa, että nuo iHerbin hinnat ovat sen verran halpoja, että on hyvin koukuttavaa tilata aina uutta kivaa. :)