iHerb – mikä se on? 7 syytä tilata!

iHerb – maailman kattavin ja edullisin hyvinvointiliike

iHerbiä arvostetaan halpuuden, laadukkuuden ja luotettavuuden takia. Eikä suotta! Katso miksi:

Iherb.com on maailman johtava hyvinvointiliike. Jo vuodesta 1996 jenkeissä toiminut kansainvälinen verkkokauppa on alkanut viime vuosina saamaan todenteolla myös suomalaisia asiakkaita.

iHerb:in valikoimistaan löytyy yli 600 tunnettua brändiä ja yli 30 000 erilaista tuotetta.

Todella kattavan valikoiman kruunaa huomattavasti Suomen hintoja edullisempi hintataso. Toimitukset tulevat nykyään noin parissa viikossa kotiovellesi ja toimituskulutkin ovat vielä himpun verran kotimaan hintoja halvemmat.

 

iHerb – 7 syytä tehdä tilaus

1.  Todella kattava valikoima kattaa vitamiinit, luontaistuotteet, lisäravinteet, superfoodit, kauneus- ja hyvinvointituotteita… Näitä vaihtoehtoja on lähes loputtomiin.

2. Hyvinkin edullinen hintataso verrattuna Suomeen. Esimerkiksi vuoden vitamiinit saat helpostikkin samalla hinnalla kotiin kannettuna kuin täällä maksaisit kuukauden satsista.

3. Edulliset toimitukset parissa viikossa kaupunkialuilla suoraan kotiovelle ja syrjemmässä postitoimipaikkaan. Postikulut ovat tilauksen summasta riippuen joko 4 tai 6 dollaria, eli euroissa n. 3,20 ja 4,90 euroa.

4.  iHerb.com:issa tuotteet ovat laadukkaimpia maailmassa, joten miksi enää tyytyä siihen markettipaskaan? Näitä tuotteita käyttämällä teet palveluksen niin kehollesi kuin myös lompakollesi.

5. Jokaiseen tekemääsi tilaukseen saat lisätä ilmaisen näytetuotteen. Ovat yleensä n. 10 tabletin pakkauksia tai sitten jotain yksittäisiä pieniä tuotteita (esimerkiksi raakasuklaat).

6. Aina löytyy jotain uutta mitä kokeilla. Miltäs kuulostaa esimerkiksi todellinen terveystuote raakasuklaa? Suklaa nautinto, joka samalla antaa kehollesi monia tarpeellisia antioksidantteja.

7. Jotkut ehkä pelkäävät että tullin kanssa tulee ongelmia. Näin ei ole kun pidät mielessä nämä kaksi perusasiaa:

1. tilauksen paino on alle 4lbs(1814g) ja
2. loppusumma alle $80.

Paketin painon näet aina lbs ja kg muodossa ostoskoristasi tehdessäsi tilaustasi. Itse olen näitä noudattanut ja koskaan ei ole ongelmia tullin kanssa ollut. Katso vielä tarkemmin tietoa sivuiltamme kohdasta iHerb tulli.

 

 

iHerb vitamiinit

iHerb myy kaikkea sitä mitä löydät Suomesta ja tämän lisäksi paljon muuta

 

iHerb on vain yksinkertaisesti paras valinta suomalaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle.

 

Katso helpot ja yksityiskohtaiset tilausohjeemme kuinka teet tilauksen iHerb:istä tai siirry suoraan hyödyntämään 10$ alennuskoodi iHerb:issä.