iHerb Rewards – 376$ shekki tuli taas

2

Perillä viimeinkin – iHerbiltä tuli taas uusi shekki

Tämä shekki lähti tulemaan iHerbin päästä jo tuossa huhtikuun alkupuolella. Ihmettelin kun sitä ei vielä toukokuun puolessa välissä ollut täällä näkynyt ja otin yhteyttä iHerbiin. Kertoivat tuon lähetystunnuksen ja tuota kautta sitten huomasin, että oli jäänyt DHL:llä Suomen päähän jumiin. Viimeisen kuukauden ajalta näytti vain päivittäin ”kuljetusviive”.

Se ei selvinnyt koskaan, että mistä tuo viive johtui, mutta kun otin heihin yhteyttä niin shekki oli seuraavana arkipäivänä klo 14 maissa ovellani. Muutenkin täytyy tässä vaiheessa nostaa hattua niin iHerbille kuin DHL:lle. Otin iHerbiin yhteyttä perjantaina, josta vastaus tuli saman päivän aikana. Sitten yhteyttä DHL:n lauantaina ja maanantaina kun tavara taas kulki niin shekki minulle tuotiin.

iHerbin maksut jatkossa suoraan pankkitilille

Kun tuon 376 dollarin shekin OP:n kautta lunasti, niin kulujen (noin 15 euroa) sekä valuuttakurssien muutoksien jälkeen tilille pamahti pikkuisen vaille 300 euroa. Ei paha taas.

iHerb mahdollistaa tällä hetkellä myös sen, että nuo rewardsit voi ottaa suoraan pankkitilille. Kuluja tuosta maksusta ottavat 25 dollaria, mutta se on aikalailla sama kuin mitä menee tuohon shekin lunastamiseen. Eli lopputulos on sama, mutta jatkossa vain säästyy pankissa käymisen vaiva kun ei tarvitse shekkiä sinne viedä.

Miinuspuolena taas se, että onhan se kuitenkin hieno tunne aina kun tuollainen shekki kotiovelle tuodaan. Tämä jää siis jatkossa pois, mutta eiköhän tuon asian kanssa pysty kuitenkin elämään.

Varmaan tuossa noin viikon päästä lähteekin sitten seuraava maksu tulemaan tänne päin. Tällä kertaa sieltä on tulossa joku noin 450 dollaria. Mukavat lomarahat siitä sitten.

iherb.com - tienaa rahaa

iHerb Rewards – Kuinka tienata rahaa netissä

Katso tästä tarkemmat ohjeet ja esittelyt iHerb Rewards:ista. Ja kun liityt mukaan minun koodillani GIQ677 niin heittele kommenttia vaikka tämän julkaisun alle ja katsotaan yhdessä kuinka voisin auttaa sinuakin tienaamaan mahdollisimman paljon.