iHerb Rewards – Taas lisää rahaa

2

iHerb Rewards – Taas lisää rahaa

shekki iherb rewards - tienaa rahaa netistä

iHerb Rewards -shekki 420$

Taas tuli lisäansioita iHerbiltä. Tämän kertainen maksu oli ensimmäinen jonka otin shekin sijasta suoraan pankkitilille. Kulut tuossa ovat suunnilleen samaa luokkaa molemmilla maksutavoilla. iHerb ottaa suoraan pankkitilille maksaessa 25 dollarin palkkion tuosta, kun aiheutuu noita kuluja ulkomaanmaksuista heille.

Itseltä säästyy tässä kuitenkin se pankissa juoksemisen vaiva ja kun pankkikin kuitenkin niitä kuluja lähes saman verran perii niin omalle ajalleen kun laskee vähän hintaa niin tämä on edullisempi tapa. Ja onhan rahat näin myös nopeammin käytössä.

Alunperin tuossa oli siis summa 420 dollaria plus hilut. Siitä pois tuo 25 dollarin palkkio ja Suomeen lähti siis 395$. Pankin vaihtokurssien jälkeen tuosta omalle tilille napsahti euroissa pikkusta vajaa 300 euroa. Täytyy olla kyllä tyytyväinen tästä taas.

Mitä tietoja tuo iHerbin pankkitilille maksu vaatii?

Eli jos haluat nuo iHerb Rewards -maksut suoraan pankkitilillesi niin laita heidän Rewardspuolen asiakaspalveluun seuraavat tiedot:

- Sähköposti jota käytät tunnuksena (ja lähetä myös viesti tästä spostista)
- Oma iHerb koodisi
- Pankkitilisi IBAN- ja SWIFT (BIC)-koodit
- Oma nimesi ja osoitteesi
- Pankkisi nimi ja osoite

Molemmat osoitteet muodossa:

KESKI-SUOMEN OSUUSPANKKI
KAUPPAKATU 22
40100 JYVÄSKYLÄ
FINLAND

Eli toisin sanoen siis normaalit ulkomaanmaksuun vaadittavat tiedot.

Tällä hetkellä on taas jo odottamassa hieman enemmän rahaa kuin tuo tämän kertaisen maksun määrä. Ja tuohon päälle tulee sitten vielä ne rahat mitä ehtii tämän kuun loppuun mennessä tulemaan lisää, eli varmaankin hieman päälle 100 dollaria.

Pitäisi osa noista rahoista käyttää taas tuotteidenkin tilaamiseen kun alkaa osa purkeista pikku hiljaa ammottamaan tyhjyyttään. Tästä tulee sitten taas uusi päivitys lähiaikoina, joten palataan niiden osalta sitten asiaan.

Katso tästä lisätietoja iHerb Rewardsista ja siitä miten pystyt tienaamaan itsekkin mukavat lisäansiot netistä!