Tienaa rahaa – iHerb Rewards!

0

iHerb Rewards – tienaa rahaa!

Sen lisäksi että iHerb on maailman johtava hyvinvoinninkauppa ja säästät selvää rahaa ostoksia tehdessäsi niin voit myös  ansaita rahaa  iHerb Rewardsin kautta.

Itse olen ollut iHerbin asiakkaana jo pitkään, mutta valitettavasti tajusin tämän  iHerb Rewards -systeemin vasta noin pari kuukautta sitten. Tämän jälkeen on itsellenikin ehtinyt kuitenkin jo kertymään mukavasti rahaa.

Oikeastaan syy siihen miksi iHerb on niin suosittu piilee juuri tässä. He eivät käytä rahaa ollenkaan normaaliin mainontaan vaan kaikki markkinointi tapahtuu puskaradion kautta.

Katsotaan aluksi tämä video joka selventää hommaa paljon:

Eli heidän mainontansa tapahtuu niin, että jo olemassa olevat asiakkaat suosittelevat palvelua tuttavilleen. Tätä kautta sitten suosittelija saa pienen osuuden kaupan summasta. Mutta mitä tämä tarkoittaa iHerbin kannalta? No tietysti sitä, että heillä kuluja aiheutuu aina vasta silloin kun he saavat kauppaa tehtyä. Näin säästyy kaikki markkinointiin käytettävät kulut ja loppupeleissä nuo prosenttiosuudet on kuitenkin pienempiä kuin mitä yritykset yleensä pistävät markkinointiin. Ja mikä into ihmisillä onkaan jakaa tätä ilosanomaa eteenpäin.

Mitä iHerb Rewards tarkoittaa sinulle?

- Aina kun joku ostaa ensimmäistä kertaa käyttäen sinun koodiasi saat hänen ostossummastaan 4%. Myös  saman asiakkaan seuraavat ostokset kartuttavat sinulle rahaa.

- Kun tämä asiakas suosittelee palvelua jollekkin ja hän liittyy sinä saat 3% uuden asiakkaan ostoksista. Näin jatkuu aina neljänteen tasoon asti.

- Saat kultakin asiakkaalta tuota tiettyä prosenttiosuustta vuoden hänen liittymisestään. Tämän jälkeen millä tahansa tasolla olevasta asiakkaasta maksetaan 1%. Ja tämä on siis ikuinen etu.

- Voit käyttää tienaamasi rahat joko iHerbin tuotteisiin tai kun sinulla on 300$ kasassa niin iHerb lähettää shekin jonka voi sitten lunastaa täällä Suomessa.

- Palkintorahat on aina käytössä sen 6kk siitä päivästä jolloin ne ovat tulleet.

Kuinka iHerb Rewards toimii?

  •  Tee tilaus iHerb-sivustolla jonka jälkeen saat oman koodisi
  • Jaa koodia foorumeilla, Facebookissa, tuttaville.. ja kun he liittyvät allesi tienaat rahaa
  • Hyödynnä palkinnot joko rahana, tuotealennuksina tai kokonaan ilmaisina tuotteita. Sinä päätät!

 

iHerb Rewards - kuinka paljon tienaat rahaa

iHerb Rewards – kuinka paljon tienaat miltäkin tasolta

 

Miksi liittyisit minun koodini kautta?

Miksi liittyä juuri minun koodini kautta kun kaikki koodit ovat kuitenkin saman arvoisia?

Minä toivon, että jokainen joka minun alleni liittyy jättää itsestään jonkun merkinnän tähän blogiin jossa olisi myös sähköposti, yms. (en julkaise näitä) ihan vain sen takia, että haluan auttaa kaikkia halukkaita pääsemään alkuun tässä iHerb Rewardseilla tienaamisessa. Tämän lisäksi on tarkoituksena myös järjestää pieniä kilpailuja parhaille alleni liittyneille ihmisille ja tätä kautta hieman palkita siitä hyvästä.

Esimerkiksi itse olen jo tähän mennessä vajaassa parissa kuukaudessa tuottanut omalle ”ylälinjalleni” muutaman satasen ja voi veljet kun olisin onnellinen jos edes tietäisin/muistaisin kenen alle liityin. Puhumattakaan että hän vielä jotenkin minua muistaisi tuosta.

Eli liittymällä alleni saat ylimääräisiä etuja ja tietysti apua markkinointiin sekä mielelläni keskustelen iHerbin tuotteista yleensäkkin.

Eli toimi näin jos haluat ryhtyä tienaamaan rahaa iHerb Rewardsilla:

1. Tee tilaus iHerb-sivustolla ja saa oma koodisi (käytä liittessä koodiani GIQ677 ja saat 10$ alennuksen ja jos tarvitset apua niin katso iHerb tilausohje Suomeen)
2. Siirry iHerb Rewards -sivustolle tutkimaan tarkemmin hommaa