iHerb tilausten toimitusajat 2013

6

iHerbin toimitusajat tällä hetkellä

Torstaina 10.1. saapui kaksi kolmesta paketista ja perjantaina 11.1. tuli yksi. Toimitusaika noissa oli siis 10 päivää (ja tämä aika sisälsi kuitenkin vuoden vaihtumisesta aiheutuneita pyhäpäiviä). Eli varsin nopeasti paketit taas tulivat ja nuohan tosiaan tuodaan ihan kotiovelle asti. Tosin tuo päivän myöhemmin tullut paketti täytyy käydä postista hakemassa kun en ollut postimiehen käydessä kotona.

Tänä vuonna voimaan astuneet tilauksiin liittyvät uudet tullisäädökset eivät myöskään ongelmia aiheuttaneet. Kaikki paketit olivat noin 45 dollarin arvoisia ja tulivat ihan ongelmitta tullista läpi. Niinkuin itselläni on aina tullut. Jonkun verran aikaisempaa enemmän on kuitenkin ilmeisesti viime aikoina paketteja tulliin jäänyt (juurikin tuon arvonlisävero rajan laskemisen myötä). Jos joskus käy niin, että jostain syystä sinun iHerb paketti jäi tulliin niin tuon voi kätevästi nykyään tullata netin kautta. Kirjoitan lähiaikoina ohjeet nettitullauksen tekemiseen. Muuta tietoa tullista löytyy jo tällä hetkellä iHerb tulli -sivulta.

 

Mitä iHerbin tuotteita minulle tuli tällä kertaa?

Taas tuli tehtyä varsin onnistuneet kaupat ja saatiin positiivisia iHerb kokemuksia lisää. Alla on lyhyesti esiteltynä osa tilaukseni sisällöstä. Näistä tuotteista mitä en ole vielä tarkemmin blogissa esittelyt teen jutut lähiaikoina.

iherb tilaus 2013Siinä nuo kaksi ensimmäisenä saapunutta tilausta. Monenlaista tavaraa tuolta löytyi.

Madre Labs, CafeCeps - Yogi Tea, Kava Stress ReliefTuo tee on itselleni aivan uusi tuttavuus. Toisin kuin tuo terveellinen kahvi eli  Madre Labsin CafeCeps. Sitä olisi pitänyt ottaa vielä kolmaskin pussi tähän tilaukseen kun sitä päivittäin aika paljon kuluu.

Nature's Way, Alive! Whole Food Energizer Multi-Vitamin, Max Potencyd-vitamiini Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 360 SoftgelsVitamiini varastoja tuli täydennettyä näillä kahdella tuotteella. Eli tuollainen erittäin pätevä multivitamiini (+ kaiken maailman mahdolliset muut lisät) ja sitten pelkkä d-vitamiini.

L-arginiini Now Foods, L-Arginine PowderTämä oli ihan uusi kokeilu ja tästäkin tarkemmin juttua sitten kun testaamista on saanut jatkettua vielä. Varsin positiiviselta kuitenkin vaikuttaa tämä. Eli kyseessä siis L-arginiini.

iherb ilmaiset näytteetViimeisimpänä vielä noita ilmaisnäytteitä ja heidän lisäämiä ilmaistuotteita. Ovat muuten matkahammasharjoja nuo valkoiset.

Ja kaikki nämä sain ilmaiseksi!

Mikä parasta omalta kannaltani niin sain nämä kaikki ilmaiseksi. Sen verran oli kertynyt rahaa tuon rewards-ohjelman ansiosta, että uutta shekkiä (edellinen shekki 323$) en vielä saanut, mutta rahaa oli kuitenkin hyvin käytössä. Näinpä päätin sitten käyttää osan tuosta kertyneestä summasta näihin tilauksiin.

Ensi kuussa otetaankin sitten shekki taas kun on sen verran hyvin noita rewardseja kasaantunut.

Listaan vielä tähän loppuun kuvissa näkyvien tuotteiden linkit jottei sinun tarvitse niitä erikseen etsiä:

Katso lisätietoja ja muista hyödyntää 10 dollarin alennuskoodi!