iHerb tilausten toimitusaika tällä hetkellä 8 arkipäivää

0

iHerb tilaukset tällä hetkellä noin 8 arkipäivässä perille

Taas on muutamia tilauksia saapunut tässä välissä iHerbistä. Toimitusajat näissä on ollut aikaillailla tuota 8 arkipäivää, joten suhteellisen nopeasti ovat tulleet kotiovelle asti.

Jouduin tässä edellisen kirjoituksen jälkeen myös vaihtamaan blogin osoitteen, koska iHerb ilmoitti että blogini rikkoo heidän iHerb Rewards -ohjelman sääntöjä. No, nyt on uusi osoite ja kaikki on taas hyvin.

 

kahvipavut-iherb-2014vitamiini-iherb-2014

Mitä iHerb tällä kertaa lähetti?

Tällä kerralla tuli tilattua paljon kahvipapuja iHerbistä. Muutamaakin erilaista papua tuli testattua ja koska nämä paketit ovat minulle saapuneet jo melkein pari kuukautta sitten niin on ehtinyt myös hyvin maistelemaan.

Oma suosikkini niistä oli tämä Just A Bean Organic Coffee, Dark Roast, Whole Bean, 12 oz (340 g) joka on nyt vielä alennuksessa ja maksaa vain 4,95$. Jos kotoa siis laite löytyy jolla pystyy pavut jauhamaan niin varsinkin tuolla hinnalla sitä kannattaa kyllä hankkia lisää. Itse pistin juuri 8 pakettia tulemaan niin on taas hetkeksi tuota sitten. Näyttää myös löytyvän jauhettua versiota tuosta, eli ”normaalin kahvin” ystävät pääsevät tätä myös testaamaan ja hinta on tuo sama 4,95$ paketilta. Katso iHerb edulliset kahvipavut tästä.

Tämä Kicking Horse, Kick Ass, Whole Bean Coffee, Dark, 12.3 oz (350 g) oli myös mukava uusi tuttavuus. Paahto on todella tumma ja jos on tottunut vain suomalaiseen vaaleaan pahtoon niin vaatii alkuun hieman totuttelua. Iso plussa tässä myös tuosta kätevästi peltipurkista, josta tuli itselläni nyt kahvipapujen säilytyspurkki.

Ensimmäinen iHerb tilaus tekemättä?

Jos et ole vielä tehnyt ensimmäistä tilaustasi niin tee se nyt ja hyödynnä iHerb alennuskoodi (2014 myös voimassa). Tarvittaessa katso selkeät ja helpot tilausohjeet myös sivuiltamme iHerb.com tilausohjeet.