iHerbiltä ilmaisia tuotteita taas + uusi shekki (n. 400$) tulee kohta

2

iHerbiltä ilmaisia tuotteita taas + uusi shekki (n. 400$) tulee kohta

Jonkun verran ehtinyt aikaa mennä edellisestä postauksesta kun on tässä välissä ollut muutto ja ulkomaan reissu. Nyt on kuitenkin molemmat takana ja voi alkaa taas aktiivisemmin tuottamaan tänne sisältöä.

Tässä kirjoitustauon aikana on tullut neljä ilmaista tilausta taas tehtyä noilla rewardseilla. Kaikki näistä tilauksista on tullut noin 7 arkipäivässä. Eli edelleenkin iHerbin toimitusaika maaliskuussa 2013 on hieman reilu viikko.

On tässä viime viikkojen aikana ollut liikkeellä kaiken maailman oksennustauteja ja flunssa jotka myös tähän talouteen ovat pesiytyneet, mutta itse olen onnistunut kummatkin välttämään. Aivan vähäpätöinen merkitys ei varmastikkaan ole noilla vastustuskykyä vahvistavilla ravinteilla mitä tulee syötyä. Itseänikin jopa hämmästytti se, että myös krapulat on tullut viime aikoina vältettyä kokonaan vaikka normaalisti niillä juomisilla olisikin pitänyt seuraavana päivänä kyllä tietää ottaneensa. Suurin kiitos tuosta krapulanehkäisystä menee varmastikkin noille viherjauheille.

iHerb.com tilaus

Vaikka tuossa on tullut noita tilauksia tehtyä reilulla parilla sadalla dollarilla niin näyttää tästä kuusta lähtevän myös melkein 400 dollarin shekki tulemaan. Nuo iHerb Rewardsit saisi nykyään lunastettua myös suoraan pankkitilille pieniä kuluja vastaan, mutta itse tykkään tuosta kun tuota shekkiä pääsee sormissa hypistelemään. Joten tänne vielä ainakin nämäkin rahat tulevat shekin muodossa. Eikä tuon lunastaminen kuitenkaan maksa kuin tuon vähän reilun kympin Osuuspankissa niin ei ole paha.

Mitä kaikkea iHerbiltä tilasin tässä kuussa ilmaiseksi?

Tuli tilattua kyllä vaikka mitä kaikkea taas varaston täydennykseksi ja muuten vain kokeiluun.

- C-vitamiinia (Madre Labs, Madre-C, Vitamin C, 6.35 oz (180 g))

- Kalaöljykapseleita (hyvässä alessa, joten tuli useampi purkki otettua Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 180 mg EPA/120 mg DHA, 100 Softgels)

- Raakakaakao-jauhetta (Navitas Naturals, Cacao Powder, Raw Chocolate Powder, 16 oz (454 g))

- Laadukasta merisuolaa (Celtic Sea Salt, Light Grey Celtic, Vital Mineral Blend, 1 lb (454 g))

- Pariakin viherjauhetta (Amazing Grass, Green Superfood, Raw Reserve, 8.5 oz (240 g) ja tämä oli silloin jonkun reilun 10$ niin lähti myös mukaan Rainbow Light, Certified Organics, Immuno-Build Greens, Refreshing Watermelon Flavor, 4.7 oz (133 g))

- Kookosöljyä (Artisana, 100% Organic Raw Coconut Oil, Extra Virgin, 16 fl oz (473 ml))

- Sieniä vahvistamaan vastustuskykyä (Madre Labs, MushRex Plus Mushroom Complex with Immune Assist, 120 Vcaps)

- Mausteita (luomumausteita tuli tilattua, jokainen voi valita luomumausteita oman makunsa mukaan tuosta)

Ja joitain muita tuotteita vielä myös. Tuossa nyt kuitenkin iso osa noista.

iHerb  Rewards ja tulli

Jos muut myös tilaavat noilla rewardseilla tuotteita, niin niiden kohdalla näyttää ainakin iHerb ilmoittavan paketin arvon niin, että postikuluja ei lasketa siihen ollenkaan mukaan. Eli tilaat esimerkiksi 41$ + 4$ postikulut niin he ilmoittavat summaksi 41$ ja tällöin tulee yleensä tullista ongelmitta läpi. Tämä tosin perustuu vain omiin tämän vuoden puolella tulleisiin paketteihin, mutta niissä on kaikissa näyttänyt tämä kaava olevan.

Pysykäähän linjoilla..

…Sillä lähiaikoina haluan myös palkita teitä lukijoitani noilla rewardseilla. Niitä ei valitettavasti suoraan pysty lahjoittamaan eteenpäin, joten tuotepalkintoja sitten tulossa jakoon. Mutta palataan tähän lähiaikoina ja terveellisempää elämää kaikille siihen asti!

PS. Jos olet tekemässä ensimmäistä tilaustasi niin muista hyödyntää iHerb alennuskoodi!