Ilmaista hyllyn täytettä taas – iHerb Rewards

0

iHerb Rewardsien ansiosta taas ilmaisia tuotteita tulossa

Tuli tuossa noin viikko sitten taas tilattua hieman lisää hyllyn täytettä iHerbistä. Oli sen verran sopivasti alennuksia päällä ja toisaalta noita ylijääneitä rewards rahoja, että sain tilauksen pelkkien postikulujen hinnalla. Kun vuoden alusta poistui nuo ilmaiset toimituskulut yli 40 dollarin tilauksiin niin ei enää täysin ilmaiseksi tilausta saanut.

Tullirajojen kanssa piti sen verran säätää, että tilauksen arvoksi jäi ennen postikuluja noin 35 dollaria. Näin ollen jouduin maksamaan nuo kalliimmat toimituskulut (6 dollaria, kotimaan toimituskuluihin verrattuna tuo on tietysti vielä hyvinkin edullista näinkin.) ja tilauksen yhteishinnaksi tuli noin 41 dollaria. Tästä siis 6 dollaria toimituskuluja omalta luottokortilta ja itse tuotteet sitten tuli ilmaiseksi noilla tienatuilla rahoilla.

Paketti saapuu hyvin todennäköisesti nyt alkuviikosta kotiovelle taas.

iherb-tilaus-2013-helmikuu

Tällainen tilaus tuli tällä kertaa iHerbistä tehtyä. Ja vain postikulujen hinnalla!

 

Mitä iHerbistä tuli tällä kertaa tilattua?

Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin niin tämä tilaus lähti aika hetken mielijohteesta kun oli nuo kalaöljyt hyvässä alennuksessa (lähes -50%). Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 180 mg EPA/120 mg DHA, 100 Softgels. Näyttävät vielä ainakin olevan tarjouksessa ja saatavilla, joten tuosta kannattaa ostaa edullista laadukasta kalaöljyä. Eihän tuo tietysti ihan maailman hifistellyintä kamaa ole, mutta hintaansa nähden loistokamaa.

Sitten tuli otettua täydennystä suolavarastoihin eli laadukasta suolaa lähti mukaan myös. Celtic Sea Salt, Light Grey Celtic, Vital Mineral Blend, 1 lb (454 g)

Pussillinen raakakaakao jauhetta tulee myös testattavaksi. Tämä on itselleni pidemmässä käytössä uusi tuttavuus ja tästä pääsette sitten myöhemmin täältä lukemaan. Navitas Naturals, Cacao Powder, Raw Chocolate Powder, 16 oz (454 g)

Sitten tuli vielä muutama huulirasva tuohon otettua vähän kokonaissummaa nostamaan ja tietysti vielä ilmaiset näytetuotteeet. Madre Bees, Organic Honey Lip Balm, .15 oz (4.25 g)

Muista hyödyntää iHerbin alennuskoodi tilausta tehdessäsi ja säästä jo muutenkin halvoista hinnoista!