Vuoden viimeinen iHerb tilaus

0

iHerb vuoden viimeinen tilaus

Sinne lähti menemään justiinsa vuoden viimeinen tilaus iHerbistä. Tai itseasiassa tilasin kolme erillistä pakettia, näin säästyi postikuluissa ja mahdollisesti tullissa. Tosin ensi vuonna voimaan astuvat uudet tullirajat saattaa johtaa siihen, että noista tilauksista joutuu alvit maksamaan. Ei kuitenkaan paljoa hintaa nosta jos näin käy.

Yhteensä tilauksien arvo oli 129 dollaria ja hilut. Parikin syytä oli miksi tilauksen nyt tein:

- Nuo ilmaiset toimituskulut yli 40 dollarin tilauksiin poistuvat iHerbiltä vuoden vaihteessa, joten säästin tuossa neljä dollaria paketilta näiden osalta.

- Näyttää siltä ettei rewardseja tässä kuussa tule ihan niin paljoa että saisi tuolta shekin ulos taas (maksuraja tuossa on 300 dollaria) niin ajattelin että otetaan nyt sitten kerralla vähän isompi satsi tavaraa taas. Eli kun iHerbin rewardseilla tämän maksoin niin omasta pussista ei varsinaisesti lähtenyt mitään, vaikka toki onkin sitten seuraavasta saapuvasta shekistä tuo summa pois. Periaatteessa kuitenkin siis ilmainen tilaus.

 

Mitä tilasin?

Esittelen tilauksen tuotteita tarkemmin sitten kun saapuvat perille arviolta ehkä parin viikon päästä johtuen näistä pyhistä tässä.

Tilaus sisälsi kuitenkin pääpiirteissään:

- Vanhoja tuttuja iHerb tuotteita (esimerkiksi Madre Labs, CafeCeps, Instant Organic Coffee Beverage)
- Tuttuja tuotteita mutta muilta valmistajilta (esimerkiksi tässäkin blogissa esittelemäni iHerb, Life Flo Health, Pure Magnesium Oil oli loppu, joten päätin kokeilla toisen valmistajan vastaavaa tuotetta)
- Täydennystä vitamiinivarastoihin (yksi monivitamiini ja sitten D-vitamiinia vielä erikseen)
- Paria uutta teelaatua
- Ja muutama ihan kokonaan uusi tuote testattavaksi

Palataan näihin siis lähemmin ensi vuonna.

Lopuksi haluan vielä toivottaa kaikille oikein mukavaa ensi vuotta ja jos päätät aloittaa terveellisemmän elämän niin nyt on hyvä hetki tilata tuotteita sen avuksi iHerbistä.

iherb tilaus